Që nga viti 1999

Dizajni i Peizazhit

Që nga viti 1999
dizajni i peizazhit

Firma BliniPark është një kompani e specializuar në projektimin dhe realizimin e oboreve dhe ka një histori të gjatë prej vitit 1999. Që nga themelimi i saj, firma ka punuar në shumë projekte të ndryshme të oborëve, duke ofruar zgjidhje kreative dhe të cilësisë për klientët e saj.

 • Në këto vite, BliniPark ka zhvilluar një përvojë të gjerë në fushën e projektimit të oborëve dhe ka ndërtuar një portofol të pasur me projekte të suksesshme.
 • Kompania është e përkushtuar në ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara për secilin projekt, duke i përshtatur ato nevojave dhe preferencave të klientëve.
 • Një ekip i kualifikuar i paisur me njohuri të thella teknike dhe artistike është në dispozicion për të projektuar dhe zhvilluar parqe të personalizuara sipas nevojave të secilit klient.

Me një histori të gjatë dhe një angazhim të vazhdueshëm për cilësi dhe inovacion

BliniPark është një partner i besueshëm për ata që janë në kërkim të projektimit dhe realizimit të oborëve të cilësisë së lartë.

Kjo është një zhvillim interesant për firmën BliniPark që prej vitit 2020 është bërë distributer gjeneral për Maqedoninë e Veriut të produkteve të Shalaj Shpk nga Kosova. Ky partneritet mund të ketë ndihmuar firmën të zgjerohet dhe të ofrojë një gamë më të gjerë të produkteve dhe shërbimeve në tregun e oborëve.

  Shërbimet tona

  Blinipark ofron një gamë të plotë shërbimesh të përshtatura për të transformuar hapësirën tuaj të jashtme në një oazë magjepsëse. Nga planifikimi konceptual deri në instalimin preciz, ne krenohemi me krijimin e peizazheve të bukura që ndërthurin në mënyrë harmonike estetikën dhe funksionalitetin.

  Aredim hortikulture

  Aredim i parqeve

  Sipërfaqe oborresh

  Shitje të Begatonit

  Begaton

  Risitë janë prioriteti ynë

  Blini Park

  Risitë janë prioriteti ynë

  Blini Park

  Risitë janë prioriteti ynë

  Blini Park

  Pse na zgjodhet ne?

  Disa arsye pse njerëzit na zgjedhin ne!

  Ekspertizë dhe kreativitet në çdo projekt, duke siguruar që vizioni juaj të bëhet realitet. Angazhimi ynë ndaj praktikave të qëndrueshme dhe angazhimi i palëkundur për kënaqësinë e klientit na veçon si zgjedhja kryesore për krijimin e mjediseve të jashtëzakonshme në natyrë.

  100% Satisfaksioni

  Ekipi i përkushtuar

  Pajisje moderne

  Portfolio

  Përpara - Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Pas - Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Përpara - Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Pas - Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Begaton dhe Peizazhi Hortikulturor

  Blini Park

  Na telefononi

  Për më tepër informacion mbi këtë partneritet ose për të mësuar më shumë për produktet e ofruara nga Shalaj Shpk, ju mund të konsultoheni me BliniPark ose të kërkoni më shumë detaje në faqen zyrtare të Shalaj Shpk. Ky mund të jetë një avantazh shtesë për klientët tuaj në Maqedoninë e Veriut.

  Kontakt

  Adresë:

  Fshati Neproshten, Tetovë, Maqedonia e Veriut

  Na telefononi:

  +389 70 802 893

  Loading
  Your message has been sent. Thank you!